Roland Hengeveld is oprichter en eigenaar van WijnInspiratie. Gedreven en enthousiast staat hij voor een verfrissende aanpak van de wijnverkoop en het inzetten van wijn voor relatiemanagement doeleinden of als “hoofdrolspeler” tijdens wijnevenementen. Dit doet hij graag voor zowel particulieren als bedrijven.

Het uitgekiende wijnassortiment herbergt verrassende wijnen. Door samen te werken met buitenlandse wijnagenten, wijnproducenten en met Nederlandse wijnimporteurs, is er een interessant wijnassortiment samengesteld dat continue wordt aangepast aan de wensen van de klanten. Door de vele goede contacten in de wijnwereld kan er worden voldaan aan zeer specifieke vragen.

Na een gedegen vooropleiding heeft Roland Hengeveld een brede werkervaring in het bedrijfsleven opgedaan. Met heel veel plezier en in uitdagende functies is er gewerkt bij Texaco en de KLM en ruim 10 jaar in de wereld van de wijn. Dit heeft hem de mogelijkheid gegeven veel wijnkennis op te doen en bezoeken te brengen aan vele wijnhuizen en wijngaarden van Europa, Californië en Zuid Afrika.

Echter de grote wens was al snel om met geheel eigen ideeën en aanpak een bedrijf op te zetten waar wijn een belangrijke rol in speelt. WijnInspiratie is hiervan het resultaat!

Bezoek onze winkel

winkel

Frans Halslaan 19-21
1231 BA, Loosdrecht

Open: dinsdag-zaterdag
9.30 uur tot 18.00 uur
Zondag 24 december 2017 van 12.00 uur tot 17.00 uur

Tel: 035 – 582 8871

Route »