Natuurlijk leveren wij een keur aan relatiegeschenken. Wijn is dan ook een populair cadeau. Het leuke is wel dat wij ook veel wijnen zelf importeren wat de exclusiviteit voor uw relatie vergroot. Ter completering voegen wij graag het verhaal van de wijn toe en uw persoonlijke boodschap. Ook een passend recept meeverpakken, behoort tot de mogelijkheden.

Naast de traditionele wijngeschenken werkt Wijninspiratie samen met diverse partijen om een origineel geschenk te kunnen samenstellen met naast wijn bijvoorbeeld Rituals, chocolade of bonbons, kazen of andere producten die het geschenk voor u net even anders maken.

Mocht u persoonlijk geïnformeerd willen worden, pak dan de telefoon (035 – 582 8871) of mail uw wensen zodat wij hieraan adequaat invulling kunnen geven met een voorstel op maat, per e-mail of telefoon.

Wij bieden u graag de volgende mogelijkheden:

Verzendservice

Het is goed mogelijk de pakketten te versturen naar individuele adressen. Dit kan door ons geheel worden verzorgd, wanneer u de adressen aanlevert (eventueel voorzien van een persoonlijk briefje voor uw relatie). Afhankelijk van het gewicht kan de prijs worden bepaald. Als indicatie kunt u uitgaan van een bijdrage van  € 6,20  per adres (binnen Nederland). Uiteraard kan WijnInspiratie de individuele verzending naar uw relaties (binnen Europa) geheel verzorgen. Alle onder relatiegeschenken genoemde prijzen zijn exclusief BTW en zolang de voorraad strekt. Genoemde jaargangen onder voorbehoud. Bel voor een advies 035-5828871.