Proefbord

  • U wilt een goed glas binnen handbereik, maar heeft geen wijnkelder.
  • U wilt een wijn die past bij uw eten, maar wilt daarbij graag advies.
  • U wilt verschillende wijnen proberen voordat u uw huiswijn kiest.

Wijninspiratie biedt een keur aan wijnabonnementen die aansluiten op uw specifieke behoefte. Gedurende de looptijd blijven wij met u in contact om het abonnement steeds beter op uw wensen af te stemmen en indien gewenst u tevens te verrassen met nieuwe wijnen die aansluiten op uw smaak. Want dat is een Wijnabonnement van Wijninspiratie: gemak, genieten en verrast worden. Uiteraard met beschrijvingen van de wijnen erbij.

Wij bieden u graag de volgende mogelijkheden:

U ontvangt éénmalig twaalf verschillende wijnen aan huis of bij uw bedrijf, zodat u de diverse druiven en wijnsoorten kunt uitproberen en zo uw voorkeur leert kennen. U bepaalt zelf de verdeling rood/wit/rosé. De prijzen van de wijnen variëren van € 4,95 tot € 10,95.
Totaalprijs: € 79,95 (incl. BTW en verzendkosten).
U ontvangt éénmalig twaalf verschillende wijnen aan huis of uw bedrijf, zodat u nader kunt kennismaken met de betere wijnen uit ons assortiment, voorzien van een verhaal. U bepaalt zelf de verdeling rood/wit/rosé. De prijzen van de wijnen variëren van € 7,95 tot € 14,95.
Totaalprijs: € 150,00 (incl. BTW en verzendkosten).
Elke maand of kwartaal ontvangt u thuis of op het bedrijf een nieuwe doos van twaalf flessen wijn. Hiervan zes wit en zes rood. De prijs per fles bedraagt gemiddeld € 6,95
Periodieke levering (per week, maand of kwartaal) aan huis of bedrijf, aantal flessen en soorten is vrij te bepalen. De prijzen voor dit abonnement beginnen bij € 60,00 per maand (bij een minimum van zes flessen).

Uitzicht-1a

Overige voorwaarden

De proefpakketten 1 en 2 kunt u zo vaak bestellen als u wilt en zullen afhankelijk van het seizoen (of indien gewenst) steeds van samenstelling verschillen. Het voorkomt echter niet dat een wijn vaker zal voorkomen in een levering. De looptijd van de abonnementen 3 en 4 bedraagt minimaal drie maanden. U kunt de abonnementen aangaan voor een vaste periode of laten doorlopen tot het moment van opzeggen. Opzeggen kan nadat alle openstaande facturen zijn voldaan en met een opzegtermijn van 1 maand.

Per e-mail attenderen wij u op speciale abonnement aanbiedingen. Tussentijds heeft u de mogelijkheid om de samenstelling van uw abonnement te wijzigen. U ontvangt uw levering elke laatste week van de maand aan huis of op uw bedrijf. U betaalt middels een automatische incasso.

Bent u geïnteresseerd in een aanbod op maat? Bel 035 – 582 8871 of mail ons uw wensen.