Gezellig met één of meerdere wijnliefhebbers genieten van wijnproefpakket met een zestal verschillende wijnen. U maakt zelf de keuze welk pakket u thuis wilt ontvangen. Uiteraard worden beschrijvingen van de wijnen meegestuurd.

Het druivenras wijnproefpakket – € 59,50

druiven 3De wijnen zijn specifiek geselecteerd op druivenras. Een wijnproeverij waarbij de wijn van één type druif is gemaakt. Van Chardonnay tot Viognier en Cabernet Sauvignon. Ideaal om de verschillende smaaknuances eens goed over de tong te laten rollen.

Wijnproefpakket voor de fijnproever – € 69,50

Een doos met zes verschillende Europese wijnen afkomstig van kleine domeinen. Veelal afkomstig van jonge wijntalenten met een uitstekende reputatie. De wijnen zullen u verrassen. De bijgesloten wijnbeschrijvingen maken het wijnproeven tot een groot feest.

Wereldse wijnen in één wijnpakket – €  75,00

wereldwijnen2Zes verschillende wijnen uit zes verschillende landen. Een ratatouille aan wijnen voor een kennismaking met wijnmakers uit de gehele wereld. Frankrijk, Italië, Chili, Spanje, Zuid Afrika en Australië: landen waar prachtige wijnen worden gemaakt. Een pakket vol aangename verrassingen van mousserend tot een onvergetelijke dessertwijn.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, de verzendkosten en het verhaal van de wijn. Zit uw droompakket er niet bij? Bel 035 – 582 8871 of mail ons om uw specifieke wensen kenbaar te maken. Een proefpakket op maat stellen wij graag voor u samen.