• Goede wijnen in loosdrecht

    Wie van wijn geniet,
    Smaakt het leven!

Cadeau en verzendservice

Cadeau en verzendservice

Wat is er leuker om een mooie fles wijn met een persoonlijk kaartje te ontvangen? Als verrassing, om iemand succes te wensen of te feliciteren… Wijninspiratie verzorgt het voor u. Een simpel telefoontje of bericht per e-mail is voldoende.

Dit kan door ons geheel worden verzorgd, wanneer u het adres aanlevert (eventueel voorzien van een persoonlijk briefje voor uw relatie). De tekst kan ook per mail onze kant op worden gestuurd zodat wij de tekst op een blanco kaart of feestelijk kaart schrijven. U geeft aan wat voor type wijn(en) u wenst en wij versturen het geheel. Om de wijn meer waarde te geven voegen wij het verhaal achter de wijn bij. Afhankelijk van het gewicht kan de prijs worden bepaald. De kosten voor verzending tot en met drie flessen bedraagt € 7,95 (€ 6,57 exclusief BTW) per adres binnen Nederland. Voor verzending van pakketten binnen Europa komt er een opslag per pakket per land op genoemde prijs.

Heeft u meerdere pakketten of kerstpakketten te versturen?

Wanneer u een groter aantal geschenken heeft te versturen kunnen wij dat zonder problemen verzorgen. Of het nu naar 1 adres is of naar 60 verschillende adressen, de geschenken zullen met plezier worden ontvangen. Binnen Europa kan het zonder problemen worden bezorgd. Neem vooraf contact met ons (bij grotere aantallen) op zodat wij u een aparte Excel sheet kunnen mailen met het verzoek hier de geadresseerden in te verweken. Zo kunnen de geschenken foutloos worden verzonden.

De mogelijkheden zijn legio en wij stemmen uw wensen graag op onze mogelijkheden af!

Bent u geïnteresseerd in een aanbod op maat? Bel 035 – 582 8871 of mail ons uw wensen.

 

Gratis verzending bij aankopen boven € 75,- of vanaf 12 flessen.
Vóór 13.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

800-2.jpg
800-0.jpg
800-1.jpg
900-2.jpg