• Goede wijnen in loosdrecht

    Wie van wijn geniet,
    Smaakt het leven!

Felicitatiedienst

Feliciteren met wijn

Lekker, maar tegelijkertijd verrassend, het is weer eens iets anders dan de welbekende wenskaart of bos bloemen. WijnInspiratie verzorgt de verzending, inclusief een persoonlijke tekst op het kaartje die u vooraf aan ons kunt doormailen. De fles arriveert in een fraaie houten kist met schuifdeksel, zodat uw geschenk kwaliteit en exclusiviteit uitstraalt. Wie zoiets ontvangt voelt zich terecht speciaal!

Wanneer u als bedrijf periodiek relaties wilt verrassen met een attentie, kunt u per maand een overzicht bij ons neerleggen. Wij verzorgen de rest en u heeft een zorg minder en een verraste relatie.

Geboortewijn

Als herinnering aan de geboorte van uw kind of kleinkind is het erg leuk een wijn uit zijn/haar geboortejaar te hebben. U bewijst er de nieuweling een dienst mee die aanzienlijk langer blijft doorwerken dan bloemen of de gebruikelijke cadeau 's. Zeker wanneer het een wijn is die lang kan worden bewaard, maar ook Port en dessertwijnen lenen zich hier uitstekend voor.
WijnInspiratie adviseert u hierbij graag.

Jaar van oprichting

Het jaar van oprichting van uw bedrijf en de bijbehorende wijn. Is het niet geweldig een wijn te drinken uit het jaar waarin uw bedrijf is opgericht?
Of dat nu tijdens het eerste of 5e lustrum is, WijnInspiratie kan u een interessant aanbod doen.

De mogelijkheden zijn legio en wij stemmen uw wensen graag op onze mogelijkheden af!

Bent u geïnteresseerd in een aanbod op maat? Bel 035 – 582 8871 of mail ons uw wensen.

800-2.jpg
800-0.jpg
800-1.jpg
900-2.jpg