• Goede wijnen in loosdrecht

    Prettige feestdagen!

Relatiegeschenken 2020

Natuurlijk leveren wij een keur aan relatiegeschenken. Wijn is dan ook een populair cadeau.

Het leuke is wel dat wij ook veel wijnen zelf importeren wat de exclusiviteit voor uw relatie vergroot. Ter completering voegen wij graag het verhaal van de wijn toe en uw persoonlijke boodschap. Ook een passend recept meeverpakken, behoort tot de mogelijkheden.

Naast de traditionele wijngeschenken werkt Wijninspiratie samen met diverse partijen om een origineel geschenk te kunnen samenstellen met naast wijn bijvoorbeeld chocolade, bonbons, kazen of andere producten die het geschenk voor u net even anders maken.

Wij bieden u graag de volgende mogelijkheden:

KERSTINSPIRATIE: NET EVEN ANDERS.

Download Relatiegeschenken pdf

 

 

Verzendservice

Het is goed mogelijk de pakketten te versturen naar individuele adressen. Dit kan door ons geheel worden verzorgd, wanneer u de adressen aanlevert (eventueel voorzien van een persoonlijk briefje voor uw relatie). Afhankelijk van het gewicht kan de prijs worden bepaald. Uiteraard kan WijnInspiratie de individuele verzending naar uw relaties (binnen Europa) geheel verzorgen. Alle onder relatiegeschenken genoemde prijzen zijn exclusief BTW en zolang de voorraad strekt. Genoemde jaargangen onder voorbehoud. Bel voor een advies 035-5828871.

Wijn v/d maand

Domaine Saint Ferréol Coteaux Varois en Provence Les Vaunières Rosé 2020, Frankrijk

€ 9.85

Wijnpagina