• Goede wijnen in loosdrecht

Over ons - Wijninspiratie

Na een begin vanuit huis, is de Wijninspiratie winkel op 31 augustus 2008 gestart aan de Frans Halslaan in Loosdrecht. Mijn naam is Roland Hengeveld en ik ben oprichter en eigenaar van Wijninspiratie. Na 2 jaar heeft mijn vrouw Renée haar baan opgezegd en heeft ook zij gekozen voor de wereld van de wijn. Sindsdien vormen wij  samen Wijninspiratie. Met veel enthousiasme staan wij voor een verfrissende aanpak van de wijnverkoop en het inzetten van wijn voor relatiemanagement doeleinden of als “hoofdrolspeler” tijdens wijnevenementen.

Het zorgvuldig geselecteerde assortiment herbergt verrassende wijnen. Door samen te werken met buitenlandse wijnagenten, wijnproducenten waar direct vanaf wordt genomen en met Nederlandse wijnimporteurs, is er een interessant wijnassortiment samengesteld dat continu wordt aangepast aan de wensen van de klanten en de actualiteit. Geen wijnen die op elke straathoek liggen, maar wijnen met een verhaal, van veelal kleine producenten. Ook de biologische- en biodynamische factor wordt niet vergeten.

Het is de enorme leuke groep klanten die het werk zo leuk maken. Wij vinden een goed contact met onze klanten erg belangrijk. Tevens stellen wij snel het smaakprofiel van de klanten vast zodat wij ze gericht door de wereld van de wijn kunnen sturen. Maar uiteraard gaan wij ook graag de uitdaging aan met onze klanten om ze meer te laten genieten van de enorme wijndiversiteit.

Na een gedegen vooropleiding heb ik een brede werkervaring in het bedrijfsleven opgedaan. Met heel veel plezier en in uitdagende functies heb ik gewerkt bij Texaco, de KLM en ruim 10 jaar in de wereld van de wijn. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven veel wijnkennis op te doen en bezoeken te brengen aan vele wijnhuizen en wijngaarden van Europa, Californië en Zuid Afrika.

Echter de grote wens was er al snel om met geheel eigen ideeën en aanpak een bedrijf op te zetten, waar wijn een belangrijke rol in speelt. WijnInspiratie is hiervan het resultaat!

Het jubileum feest op 1 september 2018, was specifiek om onze vaste klanten te bedanken voor hun enorme loyaliteit. Velen van hen komen al ruim 10 jaar bij ons. Uit vele uithoeken van het land. En die loyaliteit wordt bijzonder gewaardeerd.

Maak kennis met WijnInspiratie

Bent u nieuwsgierig geworden naar WijnInspiratie, kom dan eens langs in de WijnInspiratie winkel in Loosdrecht of neem contact met ons op voor een afspraak. Wij brengen ons enthousiasme voor onze wijnen graag aan u over!
Bellen kan natuurlijk ook: 035 – 582 8871

Bezoek onze winkel

Frans Halslaan 19-21
1231 BA, Loosdrecht

Open: dinsdag-zaterdag
9.30 uur tot 18.00 uur
Zondag 24 december 2018
van 12.00 uur tot 17.00 uur

Route »

IMG-20181001-WA0006.jpg
IMG-20181001-WA0010.jpg
IMG-20181001-WA0003.jpg
IMG-20181001-WA0015.jpg