Kerstinspiratie 2022
Inspirerende geschenken voor de feestdagen

Het einde van het enerverende jaar 2022 nadert met rasse schreden. Om relaties en/of medewerkers in het zonnetje te zetten, hebben wij ook voor dit jaar weer een aantal heerlijke cadeausuggesties op een rijtje gezet. Vanwege een flinke uitbreiding van ons wijnassortiment, is de keuze dit jaar groter dan anders. Laat u adviseren in het doolhof van wijnen. Indien gewenst kan dit op afspraak, overdag of op een avond.

Naast de honderden wijnen hebben wij prachtige producten zoals chocolade, kazen, hammen, olijfolie, azijnen, Brandt & Levie worsten, alcoholvrije wijnen om het geschenk net dat beetje extra te geven. Hieronder treft u enkele suggesties van samenstellingen aan. Uiteraard bent u vrij om een pakket zelf vorm te geven. Bel voor informatie of uw eigen gewenste samenstelling: 035-5828871 of mail uw vraag naar info@wijninspiratie.nl.

Wij verzorgen ook de verzending van de geschenken naar uw relaties toe. Dat gaat via DPD of dat doen wij persoonlijk, afhankelijk van de regio en mogelijkheden. Wij informeren u er graag over.

Vanwege de nieuwe alcoholwet sinds 1 juli 2021 zijn er strengere regels verbonden aan het versturen van alcohol. Let op: alle vermelde prijzen in deze presentatie zijn exclusief BTW, onder voorbehoud beschikbaarheid.


Wijnmaker Jeff Carrel

Kist met dinerwijnen en receptuur

De feestdagen staan voor de deur. Dit geschenk bevat drie heerlijke verwenwijnen voor een mooi diner. Klassieke wijnen met dat extraatje wat je graag geniet bij een bijzonder diner. De witte Graves van Chateau Lassalle is werkelijk een zaligheid. De Portugese Sino van Quinta da Romaneira is een grote verrassing. En tot slot een heerlijke Banyuls bij het dessert. Liever een andere samenstelling? Bel gerust.

De afgebeelde wijnen, inclusief uitgewerkte diner receptuur, verpakt in een houten kist met schuifdeksel: € 43,95 excl BTW.


Cava in blik

Heerlijke Cava met een verleidelijke zachte mousse èn een mooi verhaal. Prijs Villa Conchi cava in feestelijke koker: € 9,88 excl BTW.

Liever een andere cava of mousserende wijn? Dat kan natuurlijk. Wij hebben diverse “bubbels” in het assortiment.

Cava in blik

Mediterraan genieten

Verwenpakket

Een pakket met verfijnde producten. Een kist gevuld met een mooie wijn, Brandt & Levie worst, exclusieve Jamón de Trevélez uit Andalusië, Portugese olijfolie en als klapstuk een stevige rode Ribeiro del Duero wijn. Een heerlijke begeleider voor bij wildgerechten bijvoorbeeld. De kerstwijn is zo geregeld.

FSC kist met schuifdeksel, gevuld zoals vermeld hierboven in een drievaks kist: € 43,52 excl. BTW.

Uiteraard is een andere invulling mogelijk.


 

Guilty Pleasure...wijn met bonbons

Soms mag het even, jezelf verwennen. Dat kan een zalige zoete rode wijn met heerlijke bonbons. Om gewoon te genieten of na een heerlijk genieten na een diner. Er zijn uiteraard meerdere opties. Hierbij lichten wij er drie uit.

Een kistje gevuld met een mooie rode wijn, chococlade galets en choco dragees. € 28,45 excl. BTW
Een kistje gevuld met een mooie banyuls, 250 gram Simon Levelt bonbons: € 26,47 excl. BTW
Ultiem genieten kan ook met een prachtige Pedro Ximénez Solera 1927  met 250 gram Simon Levelt bonbons: € 31,70 excl. BTW

Bel voor details (035-5828871). Uiteraard kunnen deze producten een onderdeel zijn van een geschenkpakket.

Exclusief Italiaans genieten   

Lekkere wijnen

Lekker wijnen!

Er kan gekozen worden uit honderden verschillende wijnen voor het ideale geschenk. Wat te denken van een klassieke  set met 1 fles witte Rhône en 1 fles rode Rhône van het mooie Domaine Alary. Deze wijnen kunnen met het kerstdiner op tafel. Tevens doen wij er twee passende uitgewerkte recepturen bij. Kerstdiner geslaagd! Italiaanse kookaspiraties? Kies dan voor de combinatie van wit en rood uit De Marken, van originele druiven uit de regio. Echt zalig. 

Op verzoek voegen wij natuurlijk de verhalen van de wijnen bij. Gezellig om aan tafel of bij de open haard (voor) te lezen.

Proost!

Set wijnen van de foto: set van twee wijnen (wit ven rood) van Domaine Alary verpakt in houten FSC kist met schuifdeksel: € 27,30 excl BTW.
Set wijnen van de foto: set van twee wijnen (wit ven rood) van De witte en rode Tenuta de Angelis Rosso Piceno en Falerio (wit): € 20,15 excl BTW.

Of bijvoorbeeld een chardonnay met een pinot noir van Abbotts & Delaunay: € 22,54 exc. BTW (niet op de foto).


 

Kaasplank zonder plank

Heerlijk genieten van Nederlandse kazen. Immers wij zijn 'l'autre pays du fromage'. Geniet van de kaas tijdens een borrel of na een gezellige maaltijd. Deze suggestie bestaat uit twee Hollandse kazen, een jammetje, een stukje vijgenbrood en een mooie Franse wijn: Chateau de Cesseras uit de Minervois. Het geheel verpakt in een houten kistje met schuifdeksel: € 40,95 excl BTW. Liever een mooie Tawny port in plaast van de Chateau de Cesseras? Ook dat kan. Voor € 43,93 excl BTW compleet.

Bel voor details (035-5828871). Uiteraard kunnen deze producten een onderdeel zijn van een geschenkpakket.

Exclusief Italiaans genieten

Mediterraan verwenpakket
 

Hollands genieten

Een niet te versmaden samenstelling met originele en smakelijke lekkernijen. Uiteraard kan de verpakking naar eigen wens worden samengesteld. Hierbij een suggestie van Hollands genieten. Het geheel wordt verpakt in een Dutch Design Box. 

Wat zit er in de Dutch Design Box? Om te beginnen twee Nederlandse wijnen (wit en rood) uit de Betuwe. Daarnaast de beroemde Brandt & levie lavendelworst, Prepluk, vijgenbrood, twee heerlijke chocolade items van Friandries en tot slot de uitgewerkte receptuur van een kerstdiner ter inspiratie.

Prijs van het voorbeeld verpakt in Dutch Design doos: € 86,72 excl BTW.


Luxe wijn ‘wannahaves’

Er kan gekozen worden uit een groot assortiment wijnen. Ook diverse luxe wijnen zijn beschikbaar. Wat te denken van Barolo, Brunello, Saint Emillion, Chateuaneuf du Pape wijnen, Amarone, wijnen uit Bolgheri en meer. De zgn 'Wannahave' wijnen.


Als voorbeeld hebben wij er drie samengevoegd in een mooie houten kist. Prijs van het voorbeeld, verpakt in houten kist met schuifdeksel:   € 132,93 excl BTW.

Wannahaves

Mediterraan genieten

Bubbels en chocolade

Een smakelijke combinatie van chocolade en bubbels. De Corpinat Castellroig is een zaligheid. Verpakt met galets en chcolade dragees in een FSC houten kistje: € 31,15 excl. BTW. Liever in een kerstdoos? € 27,85 excl. BTW.

Uiteraard is een andere invulling mogelijk.


Sneeuw of geen sneeuw,
dit geeft een winters gevoel

Hoewel het wellicht bij dromen blijft, is chocolademelk met rum natuurlijk een Hollands genieten bij sneeuw, ijs en koude winterdagen.

Voilà, een bijna kant en klaar pakket. Maak warme melk en los hier één chocoladebol in op. Niet zo maar een bol, maar cacao van een echte pattissier. Scheutje rum erbij en smullen maar.

Choco MATES DIY: € 13,18 excl BTW.

Choco MATES DIY

Tijd om te proosten Champagnes

Tijd om te proosten!

Naast onze eigen import Champagne Gremillet, voeren wij diverse hoogstaande champagnes. Meestal minder bekend, maar kwalitatief absolute winnaars.

De ontvangers zullen zeer verrast zijn. Uiteraard wordt het verhaal van de champagne bijgevoegd.

Champagnes verkrijgbaar vanaf € 26,00 excl BTW.
Alternatieve bubbels zijn er al vanaf € 5,74 excl BTW


Direct van de producent

Wijninspiratie kan diverse kwaliteiten champagne leveren . Zo ook van Maison Gremillet. Een prachtig wijnhuis met zeer smakelijke champagnes. Van rosé, Grand Cru, Blanc de Blancs tot de verrassend fraaie Brut Selection.

Voorbeeld: stijlvolle doos met twee glazen en een fles Brut Selection (foto) € 45,26 excl BTW.

Maison Gremillet

Charles Heidsieck

Charles Heidsieck Champagne
optimaal genieten

Bijzonder trots zijn wij om het prestigieuze champagnehuis Charles Heidsieck te mogen vertegenwoordigen. De absolute top van de Grande Marques.

Op de foto is de Brut Reserve afgebeeld. Naar keuze kan er worden gewerkt met de Blanc de Blancs, Rosé of cuvées van Charles Heidsieck.

Voorbeeld: de Brut Reserve verpakt in een luxe doos met twee glazen: € 69,42 excl BTW.

Alleen de fles verpakt in een luxe doos: € 44,63 excl BTW.


Big Bottles!

Een groot gezelschap, een grote fles wijn. Een mooie combinatie tijdens de feestdagen. Wijninspiratie voert diverse maten grote flessen.

Enkele voorbeelden van magnumflessen (1,5 liter) en groter, excl verpakking, prijzen excl BTW:

  Champagne Gremillet € 62,77
  La Grange Delay, Ventoux € 17,19
  Toscane Rosso, Romitorio € 29,71
  Morillon Blanc by Jeff Carrel € 22,73
Sao Miguel, Portugal 1,5 liter (incl kist)  - niet op foto € 22,30
  Sao Miguel, Portugal 3 liter (incl kist) - niet op foto € 37,56
  Sao Miguel, Portugal 5 liter (incl kist) - niet op foto € 65,91
Big bottles

Klassiek

Diversen

Naast de klassieke houten kistjes kan er ook veel worden verpakt in leuke kerstdoosjes, venstertasjes, een beroemde Dutch Desig Box of andere leuke verpakking.

In deze tijd mag zeker niet worden vergeten dat er veel alcoholvrije mogelijkheden zijn. Wat te denken van alcoholvrije wijnen, mooie olijfolie, azijnen, bonbons, chocolade, kazen of prachtige ham uit Andalusië.

Bel gerust voor een vrijblijvende offerte: 035- 5828871.


Even geduld a.u.b.