Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op kleur
Zoek op kenmerk
Zoek op smaak
Zoek op smaakprofiel
Zoek op druivenras

Wijnproeven op het water

Erop uit met relaties of collega’s

Een andere manier van uitwaaien: wijnproeven op het water. De ideale onderbreking van een langdurige vergadering of de jaarlijkse begroting sessies. Of een nieuwe manier om relaties te verrassen en te binden. Even helemaal eruit. Water, zon, wind, blauwe luchten en klapperende zeilen lonken. Dat zijn de mooie Loosdrechtse Plassen.

De fraaie boot van restaurant Kompas zorgt voor het vaarplezier. Een ideale plek om de relaties naar uw wens te 'managen'. De ontspannen sfeer aan boord leent zich goed voor het sociale aspect en voor de verhalen die bij onze wijnen horen. Mensen blijken deze verrassend lang te onthouden. Natuurlijk wordt er ook een bijpassend hapje geserveerd. Uw collega's en/of relaties zullen zeer verguld zijn met dit evenement.

Inhoud van het concept

Ontvangst op het mooie terras van restaurant Kompas aan het water, waar een drankje wordt genoten. Vervolgens wordt er 2,5 uur gevaren op de mooie Loosdrechtse Plassen. Gedurende de tocht worden er acht inspirerende wijnen geproefd met uiteraard het verhaal bij de wijn. Tijdens de proeverij worden diverse hapjes geserveerd. Er wordt gevaren op maandag t/m donderdag. In principe wordt er gevaren vanaf april tot en met September.

Voor meer informatie en een aanbod op maat: mail naar info@wijninspiratie.nl of bel 035-5828871. Wij vertellen u graag meer!

 

 

Even geduld a.u.b.