• Goede wijnen in loosdrecht

  Altijd een smakelijke wijn
  binnen handbereik

 • Goede wijnen in loosdrecht

  Altijd een smakelijke wijn
  binnen handbereik

Wijnabonnement

 • U wilt een goed glas binnen handbereik, maar heeft geen wijnkelder.

 • U wilt een wijn die past bij uw eten, maar wilt daarbij graag advies.

 • U wilt verschillende wijnen proberen voordat u uw huiswijn kiest.

Wijninspiratie biedt een keur aan wijnabonnementen die aansluiten op uw specifieke behoefte. Gedurende de looptijd blijven wij met u in contact om het abonnement steeds beter op uw wensen af te stemmen en indien gewenst u tevens te verrassen met nieuwe wijnen die aansluiten op uw smaak. Want dat is een Wijnabonnement van Wijninspiratie: gemak, genieten en verrast worden. Uiteraard met beschrijvingen van de wijnen erbij.

Wij bieden u graag de volgende mogelijkheden:

WIJNINSPIRATIE PROEFABONNEMENT

U ontvangt éénmalig twaalf verschillende wijnen aan huis of bij uw bedrijf, zodat u de diverse druiven en wijnsoorten kunt uitproberen en zo uw voorkeur leert kennen. U bepaalt zelf de verdeling rood/wit/rosé. De prijzen van de wijnen variëren van € 4,95 tot € 10,95.
Totaalprijs: € 79,95 (incl. BTW en verzendkosten).

WIJNINSPIRATIE ‘CONNAISSEUR ABONNEMENT'

U ontvangt éénmalig twaalf verschillende wijnen aan huis of uw bedrijf, zodat u nader kunt kennismaken met de betere wijnen uit ons assortiment, voorzien van een verhaal. U bepaalt zelf de verdeling rood/wit/rosé. De prijzen van de wijnen variëren van € 7,95 tot € 14,95.
Totaalprijs: € 150,00 (incl. BTW en verzendkosten).

WIJNABONNEMENT ‘MIJN HUISWIJN’

Elke maand of kwartaal ontvangt u thuis of op het bedrijf een nieuwe doos van twaalf flessen wijn. Hiervan zes wit en zes rood. De prijs per fles bedraagt gemiddeld € 6,95

WIJNABONNEMENT ‘EIGEN SELECTIE’

Periodieke levering (per week, maand of kwartaal) aan huis of bedrijf, aantal flessen en soorten is vrij te bepalen. De prijzen voor dit abonnement beginnen bij € 60,00 per maand (bij een minimum van zes flessen).

 

 

800-2.jpg
800-0.jpg
800-1.jpg
900-2.jpg