• Goede wijnen in loosdrecht

    Wie van wijn geniet,
    Smaakt het leven!

Wijnevenementen

Wijnproeven op kantoor

Steeds meer bedrijven creëren op vrijdagmiddag een moment van reflectie. Heel verstandig, want teams die in staat zijn tot zelfreflectie blijken productiever en succesvoller te zijn. Natuurlijk is er wel een ontspannen sfeer voor nodig. Een prettige stemming waarbinnen collega's op een ongedwongen manier nét even dat andere contact leggen dat zo goed is voor de onderlinge relaties. Een wijnproeverij is een zeer goede manier om die sfeer tot stand te brengen. Je moet immers kijken, luisteren, ruiken, proeven en bespreken tegelijk. Er worden dus meerdere zintuigen tegelijk geprikkeld. Mensen blijken dat altijd weer boeiend en leuk te vinden. WijnInspiratie maakt een wijnproeverij bij u op kantoor mogelijk. Anders dan anders, ontspannend en boeiend. Wij bespreken vooraf de wensen en mogelijkheden en u heeft een wijnproeverij waar de mensen nog lang over napraten.

Wijnproeven op het water

Een andere manier van uitwaaien: Wijnproeven op het Water. De ideale onderbreking tijdens een langere vergaderingsessie. Of een nieuwe manier om relaties te verrassen en te binden. Water, zon, wind, blauwe luchten en klapperende zeilen lonken. De prachtige open "King of Skandinavia" zorgt voor het vaarplezier op de mooie Loosdrechtse Plassen. Een ideale plek om de relaties naar uw wens te 'managen'.

De ontspannen sfeer aan boord leent zich goed voor het sociale aspect en voor de verhalen die bij onze wijnen horen. Mensen blijken deze verrassend lang te onthouden. Natuurlijk wordt er ook een bijpassend hapje op niveau geserveerd. Uw relaties zullen zeer verguld zijn met een tocht.

Speedwijnproeverij

Snel kennismaken met 6 tot 8 wijnen op een moderne en ontspannen manier: dat is een speed-wijnproeverij. Deze beproefde formule is een doorslaand succes gebleken: als onderdeel van een evenement, als workshop of als start van een programma na een dag vergaderen. In 15-20 minuten wordt een groep van maximaal 20 mensen geleid langs wijngaarden en druivenstokken, wijnfamilies en wijn-spijscombinaties. Het proeven van de verschillende wijnen en het luisteren naar de verhalen rond de wijnen, maakt de speed wijnproeverij tot een enerverende belevenis waarover later nog gesproken wordt!

Een speedwijnproeverij is ideaal voor:

  • 'tussen de bedrijven door' of als onderdeel van een evenement
  • op een vergaderdag of feestdag
  • op een beurs; gegarandeerd veel drukte op uw stand
  • wanneer grote groepen mensen willen wijnproeven

 

De mogelijkheden zijn legio en wij stemmen uw wensen graag op onze mogelijkheden af!

Bent u geïnteresseerd in een aanbod op maat? Bel 035 – 582 8871 of mail ons uw wensen.

Wijn v/d maand

Domaine Saint Ferréol Coteaux Varois en Provence Les Vaunières Rosé 2020, Frankrijk

€ 9.85

Wijnpagina

800-2.jpg
800-0.jpg
800-1.jpg
900-2.jpg