• Goede wijnen in loosdrecht

    Altijd een smakelijke wijn
    binnen handbereik

  • Goede wijnen in loosdrecht

    Altijd een smakelijke wijn
    binnen handbereik

Wijnproefpakket

Gezellig met één of meerdere wijnliefhebbers genieten van wijnproefpakket met een zestal verschillende wijnen. U maakt zelf de keuze welk pakket u thuis wilt ontvangen. Uiteraard worden beschrijvingen van de wijnen meegestuurd.

Het druivenras wijnproefpakket – € 59,50

De wijnen zijn specifiek geselecteerd op druivenras. Een wijnproeverij waarbij de wijn van één type druif is gemaakt. Van Chardonnay tot Viognier en Cabernet Sauvignon. Ideaal om de verschillende smaaknuances eens goed over de tong te laten rollen.

Wijnproefpakket voor de fijnproever – € 69,50

Een doos met zes verschillende Europese wijnen afkomstig van kleine domeinen. Veelal afkomstig van jonge wijntalenten met een uitstekende reputatie. De wijnen zullen u verrassen. De bijgesloten wijnbeschrijvingen maken het wijnproeven tot een groot feest.

Wereldse wijnen in één wijnpakket – € 75,00

Zes verschillende wijnen uit zes verschillende landen. Een ratatouille aan wijnen voor een kennismaking met wijnmakers uit de gehele wereld. Frankrijk, Italië, Chili, Spanje, Zuid Afrika en Australië: landen waar prachtige wijnen worden gemaakt. Een pakket vol aangename verrassingen van mousserend tot een onvergetelijke dessertwijn.

De mogelijkheden zijn legio en wij stemmen uw wensen graag op onze mogelijkheden af!

Bent u geïnteresseerd in een aanbod op maat? Bel 035 – 582 8871 of mail ons uw wensen.

Wijn v/d maand

Cazas Novas Vinho Verde Colheita Avesso 2020, Portugal

€ 8.75

Wijnpagina

800-2.jpg
800-0.jpg
800-1.jpg
900-2.jpg