Adviseren met aandacht

‘Wie wijn schenkt, schenkt aandacht;
wie van wijn geniet, smaakt het leven’

De gloed van een warme avondzon, de frisheid van een lentebui: WijnInspiratie heeft een passende wijn voor elke gelegenheid en wij adviseren u graag in alle rust, met passie. Dat is Wijninspiratie.

Maak kennis met WijnInspiratie

Bent u nieuwsgierig geworden naar WijnInspiratie, kom dan eens langs in de WijnInspiratie winkel in Loosdrecht of neem contact met ons op voor een afspraak. Wij brengen ons enthousiasme voor onze wijnen graag aan u over!
Bellen kan natuurlijk ook: 035 – 582 8871

Kwaliteit, Traditie en Modern elan

Denante7WijnInspiratie zoekt steeds opnieuw naar wijnproducenten die met aandacht en toewijding hun wijnen maken. Wij kiezen daarom graag voor verborgen juweeltjes: wijnen van kleinere domeinen uit minder voor de hand liggende gebieden. Prachtige wijnen vinden wij uiteraard in de “traditionele gebieden” als Frankrijk, Italitë en Spanje. Daarnaast bieden wij pareltjes uit Duitsland, Oostenrijk en Portugal en uiteraard hebben wij een keur aan nieuwe wereld wijnen.

Wijn drinken betekent ook genieten van lange tradities of nieuw elan: bij wijnen horen verhalen over vaders en zonen, voorspoed en tegenslag, oude stokken en nieuwe wereld. WijnInspiratie kent haar leveranciers en hun verhalen en die vertellen wij u graag. Daarmee wordt uw glas wijn een moment van beleving, van inspiratie.

Onze aanbiedingen!

SALE
 14,95  13,95 incl. BTW
SALE
 15,95  13,95 incl. BTW
SALE
 49,95  42,95 incl. BTW
SALE
 6,95  6,50 incl. BTW
SALE