Duitse rode wijn met de geur van kersen, rode bessen en een milde eikentoon. De smaak is rijp en zacht. Een mooie wijn bij gevogelte, konijnstoof of een milde kaas.
Hoewel er al vanaf de 18e eeuw hard gewerkt wordt in de wijngaarden, is het de vader van de huidige eigenaren geweest, die het op zich nam om een eigen champagne merk te creëren.
Prachtige Pinot Noir met een subtiele geur van rijpe bosaardbei, rode kers, munt en toast. De smaak is lichtvoetig en verfijnd met klein rood fruit, opwekkende zuren en ragfijne tannines. Elegante finale met nuances van peper en laurier. Heerlijk bij charcuterie, kwartel of pasta met kikkererwten en paddenstoelen.
Lichte rode wijn met een open en pure geur van aalbes en bosaardbei plus laurier en vuursteen. Lichtvoetig en verfijnd in smaak met zoetzure kers, een levendige frisheid en fijne tannine.
Verfijnde, elegante champagne met de frisse geur van appel en lichtgeel fruit. De fijne mousse geeft de wijn een evenwichtige smaak. Prima als aperitief, goed passend bij fijne amuses of een licht voorgerecht met vis.
Hoewel er al vanaf de 18e eeuw hard gewerkt wordt in de wijngaarden, is het de vader van de huidige eigenaren geweest, die het op zich nam om een eigen champagnemerk te creëren.
Champagne Gremillet in luxe geschenk verpakking. De Gremillet Brut Selection met 2 glazen. Dat is nog eens verwennen Hoewel er al vanaf de 18 eeuw hard gewerkt wordt in de wijngaarden, is het de vader van de huidige eigenaren geweest, die het op zich nam om een eigen champagne merk te creëren.
Hoewel er al vanaf de 18e eeuw hard gewerkt wordt in de wijngaarden, is het de vader van de huidige eigenaren geweest, die het op zich nam om een eigen champagne merk te creëren.
Fijne, sappige rode bourgogne van Mercurey-specialist François Raquillet. In de geur rijp kersenfruit in combinatie met een aangename kruidigheid. In de smaak is ‘ie soepel, sappig en lekker hartig. Ideaal bij een goed stuk gegrild rood vlees.
Hoewel er al vanaf de 18e eeuw hard gewerkt wordt in de wijngaarden, is het de vader van de huidige eigenaren geweest, die het op zich nam om een eigen champagnemerk te creëren.
Complexe, uiterst verleidelijke champagne met een delicate mousse en aroma’s van limoen, abrikoos, toast en nootmuskaat. De smaak is heerlijk verfrissend en tegelijk opvallend rijk. De finale is lang met een fijne amandeltoets. Prachtwijn om zo van te genieten of aan tafel te drinken, bijvoorbeeld bij een luxe en romig vis- of gevogeltegerecht.
Fruitige, soepele Pinot Noir met een ingetogen aroma-expressie van rood fruit (bosaardbei, cranberry), rozenbottel en salie. Verleidelijk fruitig, sappig en rond van smaak met een goede fraîcheur. Matcht goed met lamsvlees en kruidige, mediterrane gerechten.
Soepele rode wijn met een fruitige geur van rijpe kers, bosaardbei, rode bes en rozenbottel. De smaak is intens sappig met puur rood fruit, opwekkende zuren en fijne tannines. Licht kruidig in de elegante finale. Ideale borrelwijn of bij lichte gerechten, zoals bietjessalade, gebraden parelhoen met granaatappel of cannelloni met spinazie en ricotta.