Jean Francois Carrel is een bijzonder getalenteerd wijnmaker. Hij verdiende zijn sporen bij topproducenten als Tardieu-Laurent en La Grange des Pères, alvorens hij mede eigenaar werd van Domaine Puydeval. Jeff Carrel adviseert domeinen bij het maken van wijn en daarnaast bezit hij wijngaarden en maakt hij zelf wijnen.
12,95
6 flessenprijs, prijs per fles 11,95
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
Geurige droge witte wijn met fris geel fruit, iets perzik en licht eikenhout in het aroma. Elegante stijl dankzij chardonnay én viognier, prima bij vele gerechten met vis of kip.
10,40
Vanaf 12 flessen 9,53 per fles
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
In de schitterende omgeving van Zuid-Tirol worden prachtige wijnen gemaakt. Hoog gelegen wijngaarden en een mooi terroir zorgen hiervoor. Het was het jaar 1889 waarin Christian Schrott, een priester uit Parijs, besloot een coöperatief van wijnmakers in Tramin (Termeno) op te richten.
Wat je op dit moment veel tegenkomt in Italië is de zogenaamde nagemaakte Ripasso wijn. In feite een wijn met een kleien zoetfactor. Dat is ook bij deze wijn. De zoetfactor wordt veroorzaakt door het verwerken van een deel gedroogde druiven.
8,25
6 flessenprijs, prijs per fles 7,95
Voor 14:00 besteld, zaterdag in huis
Zuid-Franse witte wijn met een korte houtrijping: een typische, fruitige chardonnay met een sappige, volle smaak. Heerlijk bij koude schotels, visgerechten en salades.
8,20
Vanaf 12 flessen 7,52 per fles
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
Op-en-top chardonnay uit Zuid-Frankrijk. Intens fruitig aroma met vers fruit, banaan en appel en een toets eikenhout. De smaak zet vol, sappig en rond in en eindigt aromatisch en zacht. Heerlijk als aperitief met amuses, maar ook goed te combineren bij vele koude en warme visgerechten.
8,30
Vanaf 12 flessen 7,61 per fles
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
Frisdroge witte wijn zonder eikenhoutrijping. Heerlijk sappig door rijping op de lie. Een mooi aperitief, maar past ook bij talloze visgerechten, salades en wit vlees.
8,60
Vanaf 12 flessen 7,88 per fles
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
Het Bon Courage Estate geniet al sinds 1818 de volledige toewijding en kennis van de familie Bruwer, waarvan de voorouders afkomstig zijn uit de Franse Loire. Vandaag de dag is de dagelijkse leiding in handen van André en zijn zoon Jacques, de derde generatie.
9,25
6 flessenprijs, prijs per fles 8,80
Voor 14:00 besteld, zaterdag in huis
Passievrucht, verse ananas, groene banaan. Hm! Volle aanzet, weer een berg fruit, meloen, limoen in de finale.
9,80
Vanaf 12 flessen 8,98 per fles
Voor 14:00 besteld, zaterdag in huis
Aromatische Duitse witte wijn met de geur van rijp fruit en kruiden. De smaak is fris en elegant. Fraaie riesling, die uitstekend smaakt bij gepocheerde zoetwatervis of gevogelte in roomsaus.
13,30
Vanaf 12 flessen 12,19 per fles
Voor 14:00 besteld, zaterdag in huis
Frisse en aromatische, droge witte wijn uit Rías Baixas. Voor veel Spanjaarden de perfecte wijn bij schaal en schelpdieren maar in Nederland ook als aperitief inzetbaar!
13,30
Vanaf 12 flessen 12,19 per fles
Voor 14:00 besteld, zaterdag in huis
Deze verrassende Valpolicella is net even anders dan anders. Geen dunne wijn, medium zwaar en breed inzetbaar bij herfstige en winterse diners. Modern in zijn stijl: elegant, soepel, zeer verteerbaar en ‘traditioneel’ gemaakt.
10,95
6 flessenprijs, prijs per fles 10,25
Voor 14:00 besteld, zaterdag in huis
Zoals het een echte wijnglasspecialist betaamt, maakt het Oostenrijkse familiebedrijf Riedel ook diverse typen glazen voor een keur aan mousserende wijn Waar je voor complexere (vintage) Champagnes of Franciacorta’s bij voorkeur een glas met een wijdere kelk gebruikt, zijn deze klassieke flûtes uit de Vivantserie ideaal voor lichtere, frissere, fruitige bubbels.
Italiaanse rosé met een heerlijk fris en vol aroma. De smaak is pittig, droog en fruitig. Past uitstekend bij koude voorgerechten zoals gerookte vis, salades of carpaccio.
8,95
Vanaf 12 flessen 8,20 per fles
Voor 14:00 besteld, zaterdag in huis
Deze rode wijn is gemaakt van Cabernet en Primitivo en is afkomstig van Apulië. De bodem is klei- en kalkhoudend. De druiven worden in oktober geoogst en de vinificatie begint met de maceratie op de schil om de kleur- en aroma-extractie te verbeteren.