Heerlijke rosé in Provencestijl met een open geur van aardbei, perzik, peer en anijs. Toegankelijk en heerlijk sappig met rijp rood fruit en een aangename frisheid in de smaak. De finale is mild en soepel.
Franse rosé met een zalmroze tint. Het aroma is pittig en fruitig, met licht kruidige nuances. De smaak is vol, droog en aanhoudend. Lekker bij frisse en kruidige mediterrane gerechten en lichte grillgerechten.
Franse rosé met een fruitig aroma van aardbei en framboos. De smaak is zacht, droog en soepel. Heerlijk als aperitief, bij salades of in combinatie met vis.
Op land dat ooit gecultiveerd werd door de Romeinen, rondom een origineel château uit de 16e eeuw, liggen nu de wijngaarden van Château Barbebelle. Het landgoed bestaat uit 300 hectare beschermd natuurgebied, waarvan 45 hectare beplant is met druiven; dit is zowaar een van de oudste wijngaarden van de Provence. Deze prachtlocatie, op 16 kilometer ten noorden van Aix en Provence, is al vier generaties de thuisbasis van de familie Herbeau.
De wijngaarden voor deze wijn worden beheerd door wijnmaker Jerôme Castillon. Jerôme is voorla bekend als wijnmaker van onder meer het fameuze Chateau L’Ermitage. De wijngaarden voor deze Gris de Gris bevinden zich in de unieke Zuid Franse regio van de flamingo’s en de bijzondere natuur met veel zandgrond (dune).
Franse rosé met een fruitig en kruidig aroma en een frisdroge smaak. Lekker bij frisse salades, vis van de barbecue of op het terras, in combinatie met fijne amuses.
De elegante, fruitige rosé van Mourgues du Grès, één van de beste producenten in Costières de Nîmes, is gemaakt van syrah, grenache en mourvèdre. Enige uren schilinweking zorgen voor de iets donkerdere tint.
Echt een verrasende rosé. Het lijkt op een pittige Provence stijl maar deze komt uit de mooie Abruzzen, Italie. Calalenta Rosé is gemaakt van 100% Merlot. De wijngaarden liggen hier op een uitstekende locatie in het Sud Abruzzo-gebied, laag gesnoeid en geplant op steile heuvels op een hoogte tot 250 meter boven zeeniveau, wat zorgt voor een wijn met een uitstekende balans tussen aroma's en zuurgraad.
Hoewel er al vanaf de 18e eeuw hard gewerkt wordt in de wijngaarden, is het de vader van de huidige eigenaren geweest, die het op zich nam om een eigen champagne merk te creëren.
Roussillon is een groot gebied in het zuid-oosten van Frankrijk. Ingesloten door de Pyreneeën en de Middellandse Zee. Vroeger kwamen hier de grote hoeveelheden eenvoudige goedkope tafelwijnen vandaan. Tegenwoordig hebben jonge veelbelovende wijnmakers ontdekt dat dit een ideaal gebied is om kwalitatief hoogstaande wijnen te kunnen maken.
Fraaie, frisdroge rosé met een verfijnde geur van framboos, rode bes, kers, laurier en peper. Toegankelijk en intens sappig van smaak met klein rood fruit, frisse zuren en een lange finale.
De uitdaging om Spaanse wijnen in het premiumsegment van de internationale markten te plaatsen, begon in 1993. Javier Ruiz de Galarreta was ervan overtuigd dat premium familiebodega's een groot potentieel hadden op de exportmarkten, dus richtte hij een gemeenschappelijk exportbedrijf op voor hoogwaardige landgoederen uit Rioja Alavesa en andere toonaangevende Spaanse wijnregio's.
Italiaanse rosé met een ingetogen fruitig en kruidig aroma. De smaak is vol, fris, krachtig en evenwichtig. Uitstekende maaltijdrosé: bij vis, pasta of gevogelte.
Mousserende Duitse rosé, met een delicaat aroma van bloemen en fijn rood fruit. Zacht en fris van smaak. Uitstekend alternatief voor champagne: lekker als aperitief en bij fijne hapjes.