Verfijnde, ronde witte wijn met een geur van rijpe peer, perzik, pruim en gele bloemen. Vol en sappig met rijp fruit en opwekkende frisheid in de smaak. De afdronk is soepel en aanhoudend.
Deze rode wijn is gemaakt van Cabernet en Primitivo en is afkomstig van Apulië. De bodem is klei- en kalkhoudend. De druiven worden in oktober geoogst en de vinificatie begint met de maceratie op de schil om de kleur- en aroma-extractie te verbeteren.
Geurige witte wijn uit Italië, met een fruitig aroma van appel en perzik. De volle, droge smaak past goed bij pasta met paddenstoelen of vis. Ook erg lekker bij gevogelte.
Frisse en sappige Italiaanse rode wijn, met veel rood fruit in de geur en een soepele, toegankelijke smaak. Iets gekoeld erg lekker bij bijvoorbeeld charcuterie, pasta of lichte grillgerechten.
Granaatrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, framboos) aangevuld met specerijen (kruidnagel, vanille). De smaak is puur, vol en middel intens met frisse zuren en fijne, pittige tannine in de lange afdronk.
Mousserende Italiaanse witte wijn met een fijn en licht aroma van bloemen en fruit. Dankzij de milde smaak en zachte mousse uitstekend als feestelijk aperitief of bij kleine hapjes en amuses.
Droge, mousserende witte wijn uit Italië, met de geur van bloemen en fruit en een frisse, volle smaak. Uitstekend als aperitief, maar ook erg lekker bij gerookte vis of oesters.
Flesinhoud: 3000 ml
Goede kwaliteit limoncino van Negroni in Treviso, met een zuiver aroma van rijpe citroenen en een zoete, frisse smaak. Lekker als ijskoud digestief, als smaakmaker in tonic of in een droge mousserende wijn zoals prosecco.
Flesinhoud: 700 ml
Italië kent een lange traditie in het drinken van een digestief (klein glaasje sterke drank na de maaltijd). Dat verklaart bijvoorbeeld de enorme diversiteit in het aanbod van grappa. Maar ook de limoncello is een geliefd digestief.
Flesinhoud: 500 ml
Volle, ronde wijn met veel smaakintensiteit en aroma; een markante kruidigheid in de neus (kaneel!) en een volle, zwoele smaak met veel lengte en zachtheid. Mondvullende wijn, eventueel licht gekoeld heerlijk bij geroosterd vlees.
Sappige fruitige Siciliaanse rode wijn. Helderrood van kleur en pittig fruitig van geur met nuances van rijp rood fruit en geurige kruiden. De soepele smaak is fris en rond van structuur en heeft een soepele, aromatische afdronk.
Echt een verrasende rosé. Het lijkt op een pittige Provence stijl maar deze komt uit de mooie Abruzzen, Italie. Calalenta Rosé is gemaakt van 100% Merlot. De wijngaarden liggen hier op een uitstekende locatie in het Sud Abruzzo-gebied, laag gesnoeid en geplant op steile heuvels op een hoogte tot 250 meter boven zeeniveau, wat zorgt voor een wijn met een uitstekende balans tussen aroma's en zuurgraad.
Naast een schitterende omgeving worden in Alto Adige, Zuid Tirol, prachtige wijnen gemaakt. Hoog gelegen wijngaarden en een mooi terroir zorgen hiervoor. Het was het jaar 1889 waarin Christian Schrott, een priester uit Parijs, besloot een coöperatief van wijnmakers in Tramin (Termeno) op te richten.
De Vermentino druiven waarvan deze wijn gemaakt is groeien op een kleiige bodem die ontstaan is door het afslijten van de granieten rotsen. Om nadelige gevolgen van het warme weer tijdens de oogst te voorkomen, zijn de druiven meteen gekoeld nadat zij ontsteeld en geplet waren. De gisting vindt plaats in RVS tanks bij een gecontroleerde temperatuur van 15 - 16 °C.
Fraaie, volrode wijn uit de Italiaanse Marken. Onweerstaanbaar fruitig, vol en soepel, de ideale zomerse rode wijn. Lekker bij kruidige pasta, pizza en runderstoofschotels.